Welkom thuis, dat alles begint bij een voordeur die volledig op maat gemaakt is. Een voordeur die naadloos aansluit bij de wensen die jij hebt. Het is de perfecte manier om een unieke en persoonlijke touch aan je huis te geven. Bij Weekamp Deuren staan wij voor je klaar om deze voordeur aan jouw wensen te laten voldoen.

Hoogwaardige deurkwaliteit 

Jouw voordeur op maat wordt vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Je hebt de keuze om te gaan voor een 54 mm isolerende voordeur, om uitzonderlijke isolatie te garanderen. Dit betekent dat koude, tocht en geluid buiten worden gehouden, zodat jouw huis altijd een oase van rust en comfort is.  

De toepassing van een Tricoya plaat  

Bij Weekamp Deuren hechten we waarde aan duurzaamheid. Daarom maken we gebruik van Tricoya platen in onze TriComfort deuren. Deze geavanceerde houtcomposiet platen zijn extreem weerbestendig en gaan vele jaren mee, zelfs in de meest veeleisende weersomstandigheden. Het zorgt er namelijk voor dat jouw deur bijna niet krimpt of uitzet. Jouw voordeur blijft er dus prachtig uitzien, ongeacht de seizoenen.

Aflakservice 

Jouw voordeur verdient de beste afwerking. Daarom bieden we een uitgebreide Aflakservice, waarbij we jouw deur voorzien van hoogwaardige verf en lak in de kleur van jouw keuze. Het is zelfs mogelijk om de binnenkant van je voordeur al in de fabriek van een andere kleur te laten voorzien dan de buitenkant. Dit beschermt niet alleen jouw houten voordeur op maat, maar voegt ook een persoonlijk tintje toe aan jouw huis.

Weekamp Montage Service

Een prachtige voordeur op maat gemaakt, die wil je natuurlijk ook perfect gemonteerd hebben. Onze monteurs staan paraat! Met onze Weekamp Montage Service zorgen we ervoor dat jouw deur professioneel vooraf wordt opgemeten, gemaakt en geïnstalleerd, zodat jouw deur optimaal presteert en er prachtig uitziet. Zorgeloos genieten dus!

Voordeur maatwerk

Als je op zoek bent naar een voordeur op maat die jouw huis verfraait, jouw veiligheid waarborgt en jouw energierekening verlaagt, dan is Weekamp Deuren de juiste keuze. 

Ook kun je bij Weekamp terecht voor mogelijkheden omtrent deuren volgens foto of tekening. Wij bekijken wat er mogelijk is!  Creëer een warm welkom thuis met een deur die perfect past bij jouw stijl en behoeften. 

 

Bekijk het assortiment en neem contact op met één van onze dealers! Jouw thuis verdient het beste!

Voordeur op maatVoordeur op maat

Hout & Interieur

Laat je inspireren door houten deuren die zijn toegepast in woningen. Kwaliteit en Karakter!