Weekamp montageservice

Een deur zoek je niet iedere dag uit. Bij het kiezen van een deur wil je natuurlijk dat hij perfect past en ook nog eens goed gemonteerd wordt. De Weekamp montageservice is dan jouw rechterhand! Jouw Weekamp deur vakkundig laten inmeten en monteren? Wij regelen graag alles voor je, tot in de kleinste details.  Deze service verzekert je van een perfect afgehangen deur inclusief garantiecertificaat van 6 jaar. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van jouw droomdeur! Welkom thuis!

Een nieuwe deur in drie stappen!

In drie stappen zorgen we ervoor dat jouw gloednieuwe deur perfect in jouw woning hangt. Heb je bij een dealer van Weekamp Deuren een deur uitgekozen? Vertel de dealer dat je gebruik wilt maken van Weekamp Montage Service zodat het servicetraject wordt gestart.

afhangen deur montage hang- en sluitwerkafhangen deur montage hang- en sluitwerk

Stap 1. Bestel jouw gewenste deur!

De eerste stap is het bestellen van jouw unieke deur die jij graag in je woning wilt! Deze deur bestel je bij je dealer in de buurt, waarna onze Weekamp Montage service ervoor zorgt dat jouw deur perfect wordt ingemeten en afgehangen. 

We maken een afspraak met jou om je nieuwe deur in te meten!

Stap 2. Inspectie & inmeten bij jou thuis

Daarna volgt de inspectie en het inmeten bij jou thuis. Op de afspraak inspecteren wij de situatie en meten wij de deur vakkundig in.

Naar aanleiding van het inspectierapport kan het zijn dat je nog wijzigingen wilt aanbrengen. Na jouw akkoord ontvangt Weekamp Deuren de definitieve opdrachtbevestiging. Nu gaat jouw deur ook echt in productie!

service inmeten inspectieservice inmeten inspectie
service inmeten inspectieservice inmeten inspectie

Stap 3. Monteren: Je deur is klaar!

Wanneer de deur klaar is, plannen we de afspraak in voor het afhangen van de deur en monteren deze compleet met het gekozen hang- en sluitwerk. De oude deur nemen we natuurlijk gewoon mee als je dat wenst. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ontvang je het garantiecertificaat van de monteur. Dit certificaat verzekert je van 6 jaar garantie op de volledige service!

Volledig verzorgd!

Weekamp Montage Service staat voor topkwaliteit, net als onze deuren. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij onze dealers of reageer via het contactformulier.