Weekamp montageservice

Jouw Weekamp deur vakkundig laten inmeten en monteren? Wij regelen graag alles voor je, tot in de kleinste details. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van jouw droomdeur! Deze service verzekert je van een perfect afgehangen deur inclusief garantiecertificaat van 6 jaar. Welkom thuis!

Hoe het werkt

Kies je Weekamp deur

Heb je bij een dealer van Weekamp Deuren een deur uitgekozen? Vertel de dealer dat je gebruik wilt maken van Weekamp Montage Service zodat het servicetraject wordt gestart.

Inspectie & inmeten bij jou thuis

Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak bij jou thuis. Op de afspraak inspecteren wij de situatie en meten wij de deur vakkundig in.

service inmeten inspectieservice inmeten inspectie

Bestelling afronden

Naar aanleiding van het inspectierapport kan het zijn dat je nog wijzigingen wilt aanbrengen. Daarna ontvang je de definitieve offerte van je dealer. Na jouw akkoord ontvangt Weekamp Deuren de definitieve opdrachtbevestiging. De deur gaat in productie.

Deur afhangen, montage hang- en sluitwerk

Wij maken de afspraak voor het afhangen van de deur en monteren deze compleet met het gekozen hang- en sluitwerk. De oude deur nemen we natuurlijk gewoon mee als je dat wenst. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ontvang je het garantiecertificaat van de monteur. Dit certificaat verzekert je van 6 jaar garantie op de volledige service!

afhangen deur montage hang- en sluitwerkafhangen deur montage hang- en sluitwerk

Volledig verzorgd!

Complete service met garantiecertificaat

Weekamp Montage Service staat voor topkwaliteit, net als onze deuren. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij onze dealers of reageer via het contactformulier.

garantie met certificaat op servicegarantie met certificaat op service