Weekamp montageservice

Een deur zoek je niet iedere dag uit. Bij het kiezen van een deur wil je natuurlijk dat hij perfect past en ook nog eens goed gemonteerd wordt. De Weekamp montageservice is dan jouw rechterhand! Jouw Weekamp deur vakkundig laten inmeten en monteren? Wij regelen graag alles voor je, tot in de kleinste details.  Deze service verzekert je van een perfect afgehangen deur inclusief garantiecertificaat van 6 jaar. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van jouw droomdeur! Welkom thuis!

Een nieuwe deur in drie stappen!

In drie stappen zorgen we ervoor dat jouw gloednieuwe deur perfect in jouw woning hangt. Heb je bij een dealer van Weekamp Deuren een deur uitgekozen? Vertel de dealer dat je gebruik wilt maken van Weekamp Montage Service zodat het servicetraject wordt gestart.

service inmeten inspectieservice inmeten inspectie

Stap 1. Inspectie & inmeten bij jou thuis

De eerste stap is de inspectie en inmeten bij jou thuis. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak bij jou thuis. Op de afspraak inspecteren wij de situatie en meten wij de deur vakkundig in.

Stap 2. Bestel jouw deur!

Naar aanleiding van het inspectierapport kan het zijn dat je nog wijzigingen wilt aanbrengen. Daarna ontvang je de definitieve offerte van je dealer en kun je overgaan op bestelling van jouw deur. Na jouw akkoord ontvangt Weekamp Deuren de definitieve opdrachtbevestiging. Nu gaat jouw deur ook echt in productie!

afhangen deur montage hang- en sluitwerkafhangen deur montage hang- en sluitwerk
service inmeten inspectieservice inmeten inspectie

Stap 3. Deur afhangen, montage hang- en sluitwerk

Wanneer de deur klaar is, plannen we de afspraak in voor het afhangen van de deur en monteren deze compleet met het gekozen hang- en sluitwerk. De oude deur nemen we natuurlijk gewoon mee als je dat wenst. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ontvang je het garantiecertificaat van de monteur. Dit certificaat verzekert je van 6 jaar garantie op de volledige service!

Volledig verzorgd!

Weekamp Montage Service staat voor topkwaliteit, net als onze deuren. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij onze dealers of reageer via het contactformulier.