Kwaliteit en garantie

Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, wet- en regelgeving en duurzaamheid. Denk hierbij aan garantie- en keurmerken als: Weekamp Deuren kwaliteit, FSC®, Inbraakwerendheid, Politiekeurmerk Veilig Wonen, KOMO, GND, 12 jaar garantie, 6 jaar garantie en Topleverancier.

Garantievoorwaarden

Bekijk op deze pagina de garantievoorwaarden van onze deuren. Door op één van de onderstaande links te klikken, opent het document in PDF-formaat.

Weekamp Deuren kwaliteit
Wij staan voor onze kwaliteit en hebben liefde voor ons vak. Daar zijn wij trots op. Alle Weekamp voordeuren zijn voorzien van een Weekamp Deuren kwaliteitsmerk. Dit merkteken geeft aan dat de deur voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Weekamp Deuren zijn dan ook toepasbaar binnen alle belangrijke keurmerken in de Nederlandse bouwregelgeving. Weekamp deurmodellen zijn bovendien wettig gedeponeerd.

Duurzaamheid
Hout is een belangrijk natuurproduct en niet weg te denken uit de bouw- en houtwereld. Wanneer een product voorzien is van een FSC®-label betekent dit dat het toegepaste hout uit 'goed bosbeheer' komt. Dit houdt in dat er moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economische gebied. Wij zijn in 2005 als één van de eerste Nederlandse producenten FSC® gecertificeerd.

Wij zijn voorloper op het gebied van FSC® gecertificeerde producten en constant op zoek naar duurzame oplossingen. Ook het door ons gebruikte MDF is FSC® gecertificeerd. Per product geven wij aan of het een FSC®-gecertificeerde deur betreft.

Bekijk hier ons FSC® certificaat.

Inbraakwerendheid
Aan de hand van gecertificeerde testen controleren wij of onze deuren bestand zijn tegen inbraakpogingen. Onze deuren voldoen aan Weerstandsklasse 2 en voldoen hiermee aan de eisen van het Nederlands bouwbesluit. Ook hebben wij in ons assortiment divers hang- en sluitwerk waarmee u de inbraakveiligheid belangrijk verhoogt.

Politiekeurmerk Veilig Wonen
Weekamp deuren zijn veilig. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Onze deuren mogen toegepast worden binnen dit keurmerk.

KOMO
KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. In Nederland moeten gebouwen voldoen aan het Bouwbesluit. Deuren met een KOMO-certificatie voldoen altijd aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit. Een gegarandeerd goed product.

GND
Wij zijn aangesloten bij GND. GND is een overkoepelende garantie op de kwaliteit en het functioneren van de geleverde deuren, waar de top van Nederlandse binnen- en buitendeurenproducenten bij is aangesloten. Het doel van deze overkoepelende samenwerking is het integraal werken aan het bevorderen van de kwaliteit van de deuren van bij GND aangesloten gespecialiseerde deurenfabrieken en het bevorderen van het vertrouwen tussen deze deurenfabrikanten en hun afnemers. Hierbij staan maatschappelijke thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid centraal. Voldoet een deur aan de eisen van GND, dan wordt een GND-keurmerk aan de hangzijde van de deur aangebracht.

12 jaar garantie
Op binnendeuren met S-Core® kern wordt maar liefst 12 jaar garantie verstrekt.

6 jaar garantie
Op buitendeuren wordt maar liefst 6 jaar garantie verstrekt.

Topleverancier
Wij zijn uitgeroepen tot ‘beste timmerfabrikant’ in de verkiezing Houtwereld Topleverancier. Kwaliteit, betrouwbaarheid, assortiment en service behoren tot de meest genoemde argumenten.