Inspiratie: Weekamp taatsdeuren

Taats is de nieuwste woontrend op het gebied van binnendeuren bij Weekamp Deuren. Een taatsdeur kan 180 graden draaien, zowel naar binnen als buiten de ruimte waar jij staat. Taatsdeuren zorgen voor een elegant en strak geheel in het interieur. Kijk snel verder als je wilt weten of taats iets voor jou is!

weekamp taatsdeurweekamp taatsdeur

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur heeft het draaipunt onder en boven in plaats van aan de zijkant via scharnieren in het kozijn. Dit mechanisme noemen we dan ook het taatsdeursysteem of kortweg taats. De verankering zit in de vloer en bovenop in plafond of muur. Een traditioneel kozijn met sponning is dus niet meer nodig! Bovendien kan de deur beide ruimtes in draaien. Alle Weekamp deuren zijn leverbaar als taatsdeuren, met uitzondering van modellen WK6328, WK6332 en WK6334.

weekamp deuren taatssyteem onzichtbaarweekamp deuren taatssyteem onzichtbaar

Taats onzichtbaar kozijnloos systeem

Het taatssyteem zit volledig verborgen in de deur. Dankzij mechanische sluiting blijft de deur precies op 0 graden gesloten. Geopend is de vaste stand 90 graden, mogelijk in beide ruimtes. Een sluitplaat in het kozijn is niet van toepassing. Sterker nog, een kozijn waar de deur invalt is zelfs helemaal niet meer nodig!

weekamp deuren taats industrieelweekamp deuren taats industrieel

Vergroot je woonoppervlak

Taatsdeuren kunnen dus zonder kozijn worden geplaatst. Dit geeft een nieuwe dimensie aan je interieur. Taatsdeuren verbinden hierdoor ruimtes met elkaar in plaats van de functie toegang geven tot het volgende vertrek. Kies je voor veel glasoppervlak en smalle stijlen, zoals deuren uit de industriële woonstijl, is er zelfs verbinding wanneer de deur dicht is!

weekamp deuren taats industrieelweekamp deuren taats industrieel

Nieuwste trend

Het taatssysteem is de nieuwste trend op het gebied van deuren. Toepasbaar in alle woonstijlen, want geschikt voor 99 procent van onze binnendeurcollectie! Uitmuntend in je industriële interieur door het minimalistische karakter. Modern in combinatie met kamerhoge deuren plus grepen in plaats van traditionele deurkrukken.