Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn vooral bekend van de ensuite kamer. Deze traditionele scheiding tussen voor- en achterkamer bestaat uit luxe schuifdeuren inclusief glas. Schuifdeuren zijn dus ideaal voor het opdelen van woonruimtes of om juist twee afzonderlijke vertrekken met elkaar te verbinden.

types soorten schuifdeursystementypes soorten schuifdeursystemen

Schuifdeursystemen

Schuifdeuren hangen aan een railsysteem in plaats van scharnieren aan de zijkant, zoals bij draaideuren. Het schuifrailsysteem bevestig je op de wand of in de wand. Je kan daarbij kiezen voor enkele of dubbele deuren.

Praktisch in kleine ruimte

Schuifdeuren zijn ook ruimte besparend. Een standaard scharnierende deur heeft een draaibereik, dit type deur draait een ruimte in als je deze opent. Een schuifdeur heeft dit niet, dus lekker praktisch in een kleine ruimte.

schuifdeuren en draaideurenschuifdeuren en draaideuren

Voor de wand

Indien je de deuren voor de wand wil laten schuiven wordt het schuifrailsysteem op de muur bevestigd. Rail, rolsysteem en bevestiging blijven zichtbaar. Gemakkelijk te monteren op een stevige muur zonder bouwkundige aanpassingen.

schuifrailsysteem voor de wandschuifrailsysteem voor de wand

rvs schuifdeursysteem

Hieronder zie je de afbeelding met ons rvs schuifdeursysteem. Dit systeem met ronde rail heeft een modern en strak design. Verkrijgbaar voor enkele en dubbele deuren.

weekamp schuifdeursysteem rvsweekamp schuifdeursysteem rvs

Zwart schuifdeursysteem

Naast rvs is er het zwarte schuifdeursysteem voor montage op de wand. Vaak gekozen bij industriële interieurs maar ook passend bij andere woonstijlen. Leverbaar in robuuste variant type Giant met bijvoorbeeld een groter geleiderwiel en minimalistischere type Spirit. De allereerste afbeelding op deze pagina laat beide modellen naast elkaar zien. Op de foto hieronder zie je type Spirit.

weekamp schuifdeursysteem zwartweekamp schuifdeursysteem zwart

In de wand

Het in de wand schuifdeursysteem kan de deur of deuren helemaal onzichtbaar maken om zo ruimtes in elkaar te laten overlopen. De deuren schuiven zogezegd in de wand. Welke stijl je ook kiest, wij hebben altijd bijpassende schuifdeurkommen in ons assortiment.

schuifrailsysteem in de wandschuifrailsysteem in de wand

Elk interieur

Schuifdeuren passen tegenwoordig in elk interieur. Elke binnendeur is namelijk geschikt. Van glasdeuren tot dichte deuren. Met ons assortiment beslag slaag je altijd. Zo zijn er verschillende schuifdeurkommen en grepen ook in zwart en rvs.

schuifdeuren in elk interieurschuifdeuren in elk interieur