Roosterdeuren

kleuren deurroosterskleuren deurroosters

Roosterdeuren

De roosterdeuren van Weekamp Deuren zijn echt bijzondere voordeuren. Dit komt vooral door de klassieke vormgeving met oog voor detail, zoals het fraaie lijstwerk en de uitgewerkte weldorpels. De oorsprong van het ambacht bij Weekamp is duidelijk zichtbaar in deze deurenserie. De resultaten van jarenlange innovatie komen tot uiting in de toonaangevende kwaliteit. Deze deuren voldoen aan alle normen van nu.

De bijzondere details van roosterdeuren

Draairaam roosterdeur

De deuren met rooster zijn aan de binnenzijde uitgevoerd met een draairaam dat voorzien is van hoogwaardige tochtwering. Hierdoor is ventilatie mogelijk met behoud van de veiligheid. Het draairaam is voorzien van veiligheidsisolatieglas.

roosterdeur draairaam openroosterdeur draairaam open
klassieke details weldorpel ojief profileringklassieke details weldorpel ojief profilering

Klassieke weldorpel

Omdat voordeuren naar binnen draaien, zijn ze aan de onderkant voorzien van een weldorpel die het regenwater  buiten houdt. Bij een roosterdeur als deze hoort een in klassieke stijl vormgegeven weldorpel voorzien van een ojiefprofilering. 

Tochtvaldorpel

De automatische tochtvaldorpel is een tochtwering die de naad onder de naar binnen draaiende voordeur afsluit tegen tocht. Zodra de deur wordt geopend gaat de strip vanzelf omhoog. 

voordeur detail automatische tochtvaldorpelvoordeur detail automatische tochtvaldorpel

Extra isolerende buitendeuren

Standaard deurdikte is 38 mm, door extra dikke deuren van 54 mm met geisoleerde panelen toe te passen draagt de deur bij aan een hoger energielabel van uw woning.