WK043-TC

adviesprijs vanaf 1.037,00 incl. btw

Isolerende stapeldorpel achterdeur met Tricoya toplaag. 

  • Toplaag van 7 mm dik Medite Tricoya Extreme
  • Hoge isolatiewaarde
  • Fabrieksmatige beglazing voor waarborging van kwaliteit
  • Massief Hardwood

Borstweringhoogte: 349 mm 
Deze hoogte heeft invloed op de hoeveelheid isolatiemateriaal in de achterdeur. 

Op de pagina TriComfort Isolerende Achterdeuren vind je alle informatie over deze deur.

Keurmerken

Beschrijving


Onze TriComfort isolerende achterdeuren zijn voorzien van een toplaag van 7 mm dik Medite Tricoya Extreme, wat resulteert in een glad en strak oppervlak zonder risico op scheurvorming. Dankzij de afwezigheid van doorgaande constructienaden en open houtverbindingen, geniet je van een deur met hoge vormstabiliteit, Klasse 2 gecertificeerd.


De achterdeuren zijn voorzien van een isolerende kern in de borstwering, waardoor ze vallen onder de GND isolatieklasse 2. Dit resulteert in een efficiënte isolatie, wat bijdraagt aan een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Elke deur ondergaat een grondig productieproces, inclusief fabrieksmatige beglazing en zorgvuldige afwerking van glasopeningen voor optimale afwatering en verfhechting. Standaard geleverd met HR++ beglazing en optioneel beschikbaar met Triple glas. Onze deuren zijn KOMO en FSC® gecertificeerd, wat staat voor strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.

Onze isolerende achterdeuren zijn vervaardigd uit Massief Hardwood, wat zorgt voor een uitzonderlijke sterkte. Het hang- en sluitwerk kan stevig worden gemonteerd volgens inbraakwerendheidsklasse 2. Met een dikte van 54 mm en ventilatiesleuven in de glasdragende dorpel bieden onze deuren optimale veiligheid en duurzaamheid.

Meer informatie

Meer informatie
dikte 54 mm
FSC®-gecertificeerd ja
KOMO ja
GND garantie ja
Politie Keurmerk Veilig Wonen ja
garantie 6 jaar