vakbeurs Renovatie & Transformatie 2024

Weekamp Deuren genomineerd voor de Duurzame Innovatie Award 2024!

Onze nieuwe Biobased voordeur, de "BioComfort", is door de jury van de vakbeurs Renovatie & Transformatie genomineerd voor de Duurzame Innovatie Award 2024.

De juryleden waren erg onder de indruk van de veelzijdigheid van de inzendingen. Na een uitgebreide analyse en discussie heeft de jury 4 nominaties geselecteerd uit alle inzendingen.

De uitreiking van de award vindt plaats op dinsdag 14 mei 2024 tijdens de beurs.

Over de Duurzame Innovatie Award
54events, organisator van de vakbeurs Renovatie & Transformatie, zoekt de beste innovatie ter verbetering van bestaand vastgoed. Ieder jaar tijdens de beurs wordt de Duurzame Innovatie Award uitgereikt voor de beste innovatie.


Praktische informatie

De vakbeurs Renovatie & Transformatie - voorheen genaamd RENOVATIE - is hét live platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Renovatie & Transformatie vindt gelijktijdig plaats met vakbeurzen MONUMENT (monumentaal vastgoed) en HOUTBOUW (hout- en hyride bouwoplossingen).

Locatie, data en openingstijden
Renovatie & Transformatie 2024 vindt plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2024 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. 

Gratis tickets
Tot en met 13 mei kunt u via onderstaande button uw gratis ticket claimen voor de Renovatie & Transformatiebeurs. We hopen u te zien en te spreken bij ons op stand (1.D064)