Het bedrijf

weekamp deuren bewerkingsserviceweekamp deuren bewerkingsservice

Passie voor deuren

In 1978 begonnen de broers Jan en Henk Weekamp, vaklieden op en top, met een allround timmerwerkplaats in Dedemsvaart. Wat hun ogen zagen, konden hun handen maken. Deuren, trappen, kozijnen werden met veel liefde voor het vak gemaakt in een absolute topkwaliteit.


Nu, 44 jaar na oprichting, vormen vakmanschap en passie voor het vak nog steeds en misschien wel meer dan ooit onze drive. Ook als onderdeel van Deli Home, zit hetzelfde gevoel nog steeds diep geworteld in ons dna. Wij maken de allerbeste deur voor jou, precies zoals je dat wenst.

weekamp deuren kwaliteitstagweekamp deuren kwaliteitstag

Veiligheid en comfort

Naast kwaliteit en de mooiste deurmodellen besteden we ook veel aandacht aan veiligheid en comfort. Al onze deuren zijn uitgebreid getest op inbraakveiligheid, duurzaamheid en isolatie.

weekamp deuren testenweekamp deuren testen

Alles is mogelijk

Wij produceren uitsluitend in eigen fabrieken. Onze fabrieken zijn ingericht om de deur helemaal volgens je specifieke woonwensen te produceren. Hierdoor is het mogelijk om naast het bestaande assortiment ook bijzondere deuren te maken. Niet alle ruimtes in huis zijn namelijk af te sluiten met een standaard deur. Denk maar eens aan die schuine deur onder de trap of smalle meterkast in de hal: wij maken je deur exact op maat.

Replica of eigen ontwerp

Voor replica’s of deuren volgens eigen ontwerp ben je ook bij Weekamp Deuren aan het juiste adres. Met onze maatwerkservice kunnen we bijzondere deurmodellen maken die perfect passen bij elke woning, zoals bijvoorbeeld een oud grachtenpand of jaren 30 woning. Met Weekamp fabrieks- en montageservice maken wij deuren desgewenst klant-en-klaar, in de juiste eindkleur en gemonteerd in de woning.

schuine deuren onder trapschuine deuren onder trap

De nieuwste ontwikkelingen

Wij staan bekend als één van de meest innovatieve bedrijven in de deurenbranche. In ons eigen laboratorium ontwikkelen onze productengineers de nieuwste technieken zoals de unieke S-Core® kern voor binnendeuren. Hierdoor is dit product verreweg de beste in Nederland verkrijgbare paneelbinnendeur. Onze TriComfort® buitendeuren kregen het predikaat slimste exterieurproduct van het jaar.

Betrokkenheid

Bij ons staat de klant centraal, wij denken met je mee. Daarom kan elke deur helemaal volgens je wensen worden gemaakt. Bovendien ontzorgen wij je graag door complete producten te leveren met gegarandeerde kwaliteit. Ook bij nazorg zijn we natuurlijk paraat.

Liefde voor het product

Een deur staat voor pure emotie. Veiligheid, geborgenheid en jouw eigen identiteit. Bovendien kiezen wij bewust voor houten deuren. Hout is CO2, dus milieuvriendelijk en lange levensduur. De natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van elke Weekamp deur maakt van een huis jouw “thuis”.