Landelijke binnendeuren

Een landelijke binnendeur van Weekamp Deuren is meer dan een basis in jouw landelijke woonstijl. Het is de blikvanger in je interieur die visite jaloers maakt. Prachtig afgewerkt tot in elk detail. Schuivend of als draaideur. De warme uitstraling geeft je het gevoel van thuis.

landelijke woonstijl boerendeur interieurlandelijke woonstijl boerendeur interieur

Interieur landelijk wonen

Landelijk wonen is genieten in een omgeving van rust, ruimte en natuur. Als je deze woonstijl in huis wilt halen dan zijn onze landelijke binnendeuren de perfecte basis. In deze woonstijl staat de warme ruimtelijke sfeer van het platteland centraal door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en rotan. De strakke lijnen en het robuuste karakter maakt deze landelijke serie ook uitstekend toepasbaar in de industriële stijl.

Weekamp landelijke binnendeuren

De Weekamp landelijke houten binnendeurenserie is gebaseerd op de authentieke schuurdeuren van nostalgische boerderijen. Ze zijn ook bekend onder de benaming barndeuren, ofwel boerderijdeuren. De gegroefde panelen hebben brede stijlen met rechte profilering. Beide zijden zijn precies hetzelfde, er is dus geen voor- of achterkant. Sta je in het vertrek ernaast dan is de deur even prachtig!

weekamp landelijke binnendeuren barndeurweekamp landelijke binnendeuren barndeur

Uitvoering

De basis van elke uitvoering bestaat uit een gegroefd paneel. Beide zijden van dit paneel hebben een robuust framewerk met rechte profilering. Het geraamte kan verder nog worden opgedeeld met een tussendorpel. Wil je de landelijke deur nog meer karakter meegeven, kies dan voor een model met één of twee klampen wat het schuine effect van schoren geeft. Leverbaar in elke gewenste maat en kleur.

weekamp landelijke binnendeuren modellenweekamp landelijke binnendeuren modellen

Draai- of schuifdeur

Naast als draaideur met scharnieren zijn Weekamp landelijke deuren ook prachtig in combinatie met een schuifrailsysteem. Hierbij kan er gekozen worden voor een schuifdeursysteem “op” of “in de wand”. Bij op de wand zijn rail, bevestiging en rolsysteem zichtbaar. Daardoor is deze combinatie eveneens zeer fraai in een industrieel interieur.

landelijke binnendeuren schuifsysteem enkellandelijke binnendeuren schuifsysteem enkel
Een schuifdeursysteem in de wand, een schitterende minimalistische oplossing. Subtiele geleiding aan de onderkant van de deur geeft extra stabiliteit zonder dat er letterlijk een drempel wordt opgeworpen. Het schuifdeursysteem is ook leverbaar voor dubbele deuren.
schuifdeur in de wand landelijk barnschuifdeur in de wand landelijk barn

Beslag/accessoires

Ook het bijpassende deurbeslag is beschikbaar bij Weekamp. Bij de schuifdeur past bijvoorbeeld een mooie robuuste greep of kom. Verkrijgbaar in zwart of rvs. Het schuifdeursysteem is leverbaar in zwart.

S-Core® 12 jaar garantie

Weekamp deuren zijn altijd van de hoogste kwaliteit waardoor wij maar liefst 12 jaar garantie geven! Onze landelijke binnendeuren zijn ook samengesteld met de unieke S-Core® kern. Dit betekent een vormvaste en duurzame deur dankzij een gelamineerde opbouw met een vochtbestendige toplaag. De deuren worden kant-en-klaar geleverd met puntgave afwerking tot in elk detail!