Bedankt voor het scannen van de QR code!

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je de GND QR code hebt gescand van een Weekamp deur.

Weekamp Deuren is aangesloten bij GND garantiedeuren. GND is een overkoepelende organisatie die de kwaliteit en het functioneren van geleverde deuren waarborgen. Het doel van deze samenwerking is het bevorderen van de kwaliteit van deuren. Hierbij staan maatschappelijke thema’s zoals veiligheid en duurzaamheid centraal. Als een deur voldoet aan de eisen die GND stelt, krijgt het een GND keurmerk aan de hangzijde van de deur. 


Over Weekamp Deuren

We zijn een servicegerichte partij waarbij je terecht kunt voor al jouw wensen omtrent deuren. Onze expertise op het gebied van binnendeuren, buitendeuren, bewerkingen en deurbeslag delen wij maar al te graag! Wij denken graag met je mee en houden van een persoonlijke touch bij al onze services zoals montage, aflakken, maatwerk productie, bewerkingen of een supersnelle leverservice. Of het nu grootschalige projecten of individueel maatwerk betreft, Weekamp staat voor je klaar!


Voor jouw als consument

Heb je een vraag of opmerking over je deur? Neem contact op met je verkooppunt of bekijk direct alle verkooppunten van Weekamp Deuren.

Voor jouw als professional

Ben je een timmerman, dealer of andere professional en wil je meer informatie over Weekamp Deuren? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Klik direct door naar één van de volgende links: