Glas in lood

glasvarianten
glas in lood

Nieuw!

Glas-in-lood met ruitvorm

Nieuw in ons assortiment zijn glas-in-loodmodellen met een ruitvorm. Het glas-in-loodmodel met ruitvorm is verkrijgbaar in blank en antiek glas.

Nieuw glas-in-lood

Nieuw in ons assortiment: 3 glas-in-loodruiten. Deze ruiten zijn toepasbaar in verschillende deuren. Al het glas is op ambachtelijke wijze geproduceerd.

glas_in_lood
glasinlood-bp5

 

Spelen met licht

Glas in lood

Glas in lood kan net het verschil maken in een huis. Daarom heeft Weekamp een bijzonder assortiment glas in lood beschikbaar. Van strakke vormen tot mooie sierlijke en kleurrijke ruiten. Voor iedere woonstijl is er een passende ruit. Al het glas is op ambachtelijke wijze geproduceerd.

Glas in lood deurmodellen

De grootte van de ruit bepaalt de hoeveelheid licht dat binnenkomt. De eerste twee deuren hieronder zorgen met een kleine bovenruit dat ruimtes wel van elkaar afgeschermd worden, maar dat de ruimte toch ook nog licht binnenkrijgt. Deze deuren passen perfect in een jaren ’30 interieur. De derde en vierde deur hebben al wat grotere ruiten voor meer lichtinval, maar met een groot paneel eronder krijgt u toch een duidelijke afsplitsing van de ruimte. De vijfde en zesde deur passen perfect in de statige (modern) klassieke stijl. De glas in lood ruiten zijn echte eye-catchers en laten door de strakke vormgeving veel licht door. 

deurmodellen-glasinlood
s-corer-kern-bp11