Binnenkijken: zwarte industriële deuren

In deze blog zie je de mooiste interieurs met zwarte binnendeuren uit onze industriële collectie. Dit zijn echte woonsituaties die met ons via social media gedeeld zijn. Daardoor heb jij straks een realistisch beeld wat er allemaal mogelijk is voor jouw woondroom. Bovendien willen we graag iedereen extra in het zonnetje zetten die ons laat binnenkijken!


binnendeur zwart industrieel wk6362
its.me.maelynn - model WK6362

Wat is een industriële deur


Een industriële deur is een deurmodel met een smal geraamte en gelijkvormig ontwerp. Hierdoor is de tussenruimte groter en heb je meer glasoppervlak. Er zijn ook combinaties van paneel met glas en volledig dichte modellen. Het ontwerp is eenvoudig en functioneel zonder esthetische toevoeging. Daarom noemen we de stijl van deze deuren ook wel “minimalistisch”.


binnendeur zwart industrieel wk6356

Zwarte binnendeur


Naast industriële binnendeur komt de term “zwarte binnendeur” ook vaak voorbij. Dat is niet zo verwonderlijk, je ziet ze het meest in het zwart. Of het nu komt omdat staal van zichzelf een donkergrijze tint heeft, zwart zorgt in ieder geval voor een chique uitstraling. Het maakt die luxe sfeer ineens bereikbaar in je eigen interieur. Bedenk wel goed van te voren wat je zwart maakt, het laatste wat je wilt is een sombere sfeer. Een handvat hierbij is het contrast tussen licht en donker. Bijvoorbeeld zwarte deur, witte muur.


zwart industrieel wk6356 stoer interieur
stoer interieur deurenspecialist_maree - model WK6356

Elke kleur mogelijk


Wij maken de deur die jij voor je ziet. Dus ook in de kleur die jij wilt. Zoals geldt voor al onze deuren is ook de industriële collectie in elke kleur leverbaar.


deur industrieel wit wk6361
kleur wit mijndeurenwinkel - model WK6361

Toepassing: van taats- tot schuifdeuren


zwart industrieel scharnier en draaideur
schuif- en scharnierdeur bouwcombinatieassen - model WK6328, model WK6308

Enkel en dubbel scharnierend


Industriële binnendeuren kun je op verschillende manieren toepassen. Meest voorkomend is de scharnierende deur, enkel en dubbel. Dubbele deuren leveren je effectief meer doorgangsruimte op en nodigen meer uit wat een goed gevoel geeft. Zelfs met deuren gesloten blijven de ruimtes met elkaar verbonden dankzij het grote glasoppervlak.


industrieel enkel dubbel zijlichten
zonder en met zijlichten mariannekfd - model WK6358

Zijlichten


Letterlijk muren doorbreken voor meer openheid en licht? Van de vier deuren rechts op de foto zijn de buitenste twee “vast” gezet. Deze vaste elementen noemen we daarom zijlichten. Wie droomt er niet van een inloopkast als die van binnenspecialist hieronder? De zijlichten zijn onderdeel van een complete schuifdeurwand. Dit maakt de inhoud extra overzichtelijk en zo is elk plekje verzekerd van daglicht. Absolute wowfactor!


inloopkast met zijlichten wk6334
inloopkast met zijlichten binnenspecialist - model WK6334


Schuifdeuren


Nog een prachtig project met schuifdeuren van teade.van.der.leest. Net als bij de inloopkast zijn de schuifdeuren plafondhoog. De basis van deze schuifdeurenwand betreft model WK6328 waarvan het zwart gespoten frame is slechts 50 mm smal is. Zo strak kan hout zijn! Het grijs getinte glas maakt de chique uitstraling compleet.


schuifdeurenwand grijs getint glas wk6328
schuifdeurwand met grijs getint glas teade.van.der.leest - model WK6328

Taatsdeuren


Bij een taatsdeur is er geen kozijn nodig. Het draaisysteem zit aan de bovenkant en in de vloer bevestigd. Minimalistisch design waarbij de deuren beide kanten op kunnen draaien! Taatsdeuren sluiten altijd elegant dankzij het ingebouwde softclose systeem.


taatsdeur industrieel zwart plafondhoog
schuifdeurwand met grijs getint glas noma_living - model WK6358

taatsdeur industrieel dubbel zwart
dubbel onthoutons - model WK6308

Thuis in bijna elk interieur


Industriële deuren lenen zich perfect voor de meeste woonstijlen. De strakke minimalistische vormgeving mixt perfect met de opvallende elementen in je interieur. Plaatjes vertellen meer dan praatjes, hieronder prachtige foto’s met verschillende stijlen die met ons gedeeld zijn.


dubbele deuren zwart minimalistisch landelijk
landelijk homestyling_louise - model WK6306

dubbele zwarte deuren landelijk interieur
landelijk maisonbelle.nl - model WK6356

deur zwart industrieel scandinavisch design
Scandinavisch casabinus - model WK6306

deur zwart industrieel scandinavisch interieur
Scandinavisch house_of_jipp - model WK6358

Chique hotelsfeer


Houd jij ook zo van de luxe en chique sfeer in sterrenhotels? Met de interieurstijl chique hotel haal je dat gelukkige vakantiegevoel in huis! Deze styling is wat gedurfder met luxere materialen, donkere meubels, glanzende accenten en sfeerverlichting. De kleuren zijn warm met aardse tinten. Stoffen als fluweel, velours, leer en marmer zorgen eveneens voor de rijkere uitstraling. Onze industriële deuren passen helemaal bij de chique hotelsfeer dankzij de warme uitstraling van het hout gecombineerd met het strakke design.


deur zwart industrieel hotel chique keuken
hotel chique hotelchiqueop27 - model WK6306

schuifdeuren zwart industrieel hotel chique
hotel chique maku.interior - model WK6306

schuifdeuren zwart hotel chique visgraat
hotel chique hetdeurenhuis - model WK6356

Nog meer deureninspiratie


Tot slot nog een paar verschillende mooie voorbeelden. Op zoek naar nog meer inspiratie of wil je ook mooie foto’s van jouw Weekamp deuren delen? Bezoek hiervoor deze pagina. Volg ons ook op Facebook en Instagram. Dankjewel!


dubbele entree naar woonkamer
dubbele entree liannesiebring - model WK6308

wk6314 woonkamer naar gang
wk6308 binnendeur industrieel dubbel 4-ruits
wk6358 speelkamer binnendeur industrieel
schuifdeuren industrieel zwart wk6328
schuifdeuren maison.de.veiling - model WK6328

industrieel zwart wk6356 3-ruits
pastelkleuren interior_of_delight - model WK6356