Blog

weekamp voordeur wk1549 tijdloos
15-07-2021 - voordeuren, bouwstijlen, architectuur

Nieuwe voordeur kiezen: stijl "tijdloos"


Sta je op het punt om een nieuwe voordeur te kiezen? In deze blog nemen we bouwstijl tijdloos onder de loep. Je weet zo meteen of deze stijlgroep mooie kandidaten heeft om de hoofdrol in jouw entree te mogen vertolken.


lees meer
dubbele deuren model wk6311
05-03-2021 - binnendeuren, industrieel, collectie

Stijlvol industrieel: zie het voor je


In deze blog werpen we een uitgebreide blik op het industriële binnendeurenassortiment. Je bent straks helemaal op de hoogte welke keuzes er zijn en waar je op moet letten. Zie jij het al voor je?


lees meer
blog binnenkijken zwarte deuren
22-12-2020 - binnendeuren, industrieel, interieur

Binnenkijken: zwarte industriële deuren


De mooiste interieurs met zwarte binnendeuren uit onze industriële collectie. Echte woonsituaties gedeeld met ons via social media. Krijg een realistisch beeld wat er allemaal mogelijk is voor jouw woondroom.


lees meer
blog bouwstijl voordeur inspiratie
04-08-2020 - voordeuren, bouwstijlen, architectuur

Bouwstijl: kies de bijpassende voordeur!


Op zoek naar een nieuwe voordeur voor je woning? In deze blog lees je welke modellen bij je huis passen. Met al die verschillende bouwstijlen en typen woningen helpen we je graag op weg in de zoektocht naar jouw droomdeur.


lees meer
blog binnendeurprofilering interieurinspiratie
02-12-2019 - binnendeuren, interieurinspiratie

Binnendeurprofilering - Wat is jouw profiel?


De uitstraling van een binnendeur wordt in grote mate bepaald door de profilering. In deze blog leggen we uit wat profilering nu precies is, welke type profielen er zijn en welke interieurstijl er bij past.


lees meer
blog taatsdeuren inspiratie
31-10-2019 - binnendeuren, taatsdeuren, interieurinspiratie

Ruimtelijke vrijheid met taatsdeuren


Taatsdeuren, de wowfactor in je interieur! Een taatsdeur heeft het draaimechanisme aan de boven- en onderkant in plaats van scharnieren aan de zijkant bevestigd op het kozijn. Een taatsdeur kan 180 graden draaien, zowel naar binnen als buiten de ruimte waar jij staat.


lees meer
blog type binnendeuren
9-10-2019 - binnendeuren, interieurinspiratie

Binnendeuren - Dat doet de deur dicht!


Lees in deze blog wat er mogelijk is op het gebied van binnendeuren en wat aansluit bij jouw woonwensen. We leggen het verschil tussen stomp en opdek uit en laten je nieuwe ontwikkelingen zoals het magneetdeurslot zien.


lees meer