Inmeter Weekamp Montage Service

Het zijn de details die het doen…

Als inmeter WMS bereid je het afhangen van deuren voor door kozijnen en de situatie er rondom precies in kaart brengen om deuren in één keer goed te kunnen plaatsen bij de consument of opdrachtgever.

Het team Weekamp Montage Service (WMS) is onderdeel van het Weekamp Montage Team (WMT) en verzorgt de montage en service voor particuliere klanten van Weekamp. De afdeling bestaat uit projectleiders, werkvoorbereiders, inmeters en afhangers. 

De inmeter WMS zorgt via het inmeetproces dat alle specificaties in kaart worden gebracht: het juiste formaat van de kozijnen en omgevingsfactoren waar deuren in geplaats moeten worden. De gegevens die de inmeter in kaart brengt zijn van cruciaal belangrijk om de juiste deuren te produceren en af te hangen. 

 

Jouw werkzaamheden als inmeter WMS

Resultaatgebieden

·         Je meet volgens het Weekamp-protocol raam- en deurkozijnen in; 

·         Je beoordeelt hierbij ook de technisch de in te meten elementen en omgevingsfactoren;

·         Je verwerkt de meetgegevens in de project datalijst;

·         Je rapporteert afwijkingen bij het inmeten en rapporteert deze. En je stelt mogelijke oplossingen voor;

·         Je beoordeelt of de montagewerkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd en rapporteert, indien nodig, hierover aan het Hoofd WMT.

 

Jouw competenties als inmeter WMS

·         Je bent communicatief vaardig;

·         Je hebt technisch inzicht;

·         Je bent accuraat;

·         Je bent oplossingsgericht;

·         Je werkt zelfstandig;

·         Je bent doelgericht;

·         Je overziet logistieke processen;

·         MBO (+) werk- en denkniveau.

 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat?

·         Je bent je bewust van hoe belangrijk jouw werk is voor het interne proces van bestellen, produceren en leveren;

·         Jij bent je dagelijks in hoge mate bewust van jouw aandeel in de uiteindelijk klanttevredenheid van de opdrachtgever/consument;

·         Je bent bekend met de praktische kant die komt kijken bij het monteren van deuren.

 

Jouw vooruitzichten

·         Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 

·         Een dynamische werkomgeving;

·         Een uitgebreide inwerkperiode om je de kneepjes van het vak te leren.

·         Een informele werksfeer;

·         Ruimte en vrijheid voor persoonlijke groei en doorontwikkeling;

·         Werken in een omgeving waarin de klant centraal staat. 

 

Jouw werkomgeving 

Het verhaal van Weekamp begint in 1978 toen de gebroeders Weekamp een allround timmerbedrijf overnamen. In 1985 werd de keuze gemaakt om zich te richten op deuren. Het bedrijf werd omgedoopt tot Weekamp Deuren. Door de betrokken inzet van al onze medewerkers zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van deuren in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dedemsvaart. Daarnaast zijn er productielocaties in Tsjechië en Portugal.

 

Sinds drie jaar maakt Weekamp Deuren (± 500 medewerkers en ±€50 miljoen omzet) onderdeel uit van Deli Home (1.300 medewerkers en € 330 miljoen omzet). Met een team van medewerkers verdeeld over 10 landen werken wij iedere dag weer aan de innovatie en ontwikkeling van een assortiment dat bestaat uit duizenden verschillende constructieve en decoratieve woonproducten, onderverdeeld in de groepen vloeren, hout, horren, deuren, opbergen en sanitair. Onder de paraplu van Deli Home vallen verschillende Power Brands zoals CanDo, Lundia, Skantrae en Weekamp Deuren.

De kernwaarden van Deli Home zijn Open, Betrouwbaar, Ondernemend en Passie

 

Solliciteren

Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Henk Dorgelo (hoofd WMT/WMS), telefoonnummer 0657737939 of via h.dorgelo@weekampdeuren.nl. Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar Patricia Knol (HR). Emailadres: p.knol@weekampdeuren.nl.