Uitstel van Executie

Wegens groot succes is Weekamp Deuren ook dit seizoen weer de leverancier van de deuren bij het programma Uitstel van Executie. In dit programma zet Martijn Krabbé en zijn team van specialisten alles op alles om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. In diverse afleveringen kwam de monteur Wim Kloeze en de inmeter Devlin van Zwol in actie om deuren te leveren en deze vervolgens af te hangen.

Aflevering 3 Bodegraven
Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandlasten te kunnen voldoen, wonen ze nu in een goedkoop huurhuis. De bank wil de woning nu verkopen, maar dan blijven ze met een torenhoge restschuld achter. Martijn en het team gaan aan de slag om een executieverkoop te voorkomen. Voor deze aflevering hebben wij 4 binnendeuren geleverd. 

Uitstel van Executie

Aflevering 4 Amsterdam-Zuidoost
Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgenoot een jaar later van haar wilde scheiden. Nu dreigt ze ook nog haar woning kwijt te raken, omdat ze de maandelijkse lasten niet meer kan dragen. Het huis is in een vervallen staat en daarmee onverkoopbaar. Martijn en zijn team doen er alles aan om Patricia en haar dochtertje een nieuwe start te geven. Voor deze aflevering hebben wij 5 binnendeuren en 1 voordeur geleverd.

Uitstel van Executie

Aflevering 5 Spijkenisse 
In 2011 komt Miranda haar jeugdliefde Martijn na jaren weer tegen. Miranda heeft twee geadopteerde kinderen uit een eerdere relatie en Martijn heeft drie kinderen uit zijn vorige relatie. Ze worden weer verliefd en krijgen samen nog een zoontje. Toch woont Martijn nog steeds in zijn oude woning en Miranda in de zeer geliefde oude woning van haar oma. Het huis van Martijn raakt maar niet verkocht, waardoor ze niet verder kunnen als samengesteld gezin onder één dak. Martijn en zijn team doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te brengen. Voor deze aflevering hebben wij 5 binnendeuren geleverd. 

Uitstel van Executie

Aflevering 7 Hardinxveld
Pauline van Dijk is tien jaar geleden gescheiden. In het belang van de kinderen kocht ze een woning schuin tegenover haar ex-man. Dat bleek geen goede beslissing, maar door de huizencrisis werd Pauline gedwongen om daar te blijven wonen. In 2012 stortte Paulines wereld in toen haar zoon overleed bij een verkeersongeval. Haar ouders kochten na het drama een winkeltje voor hun dochter om haar weer een doel in haar leven te geven. Het oude huis met alleen maar nare herinneringen staat echter nog steeds te koop. Martijn en zijn team doen er alles aan om deze woning te verkopen. Voor deze aflevering hebben wij 2 binnendeuren en 1 voordeur geleverd. 

Uitstel van Executie

Aflevering gemist?
Kijk hier de afleveringen terug.