Update: maatregelen i.v.m. coronavirus

Dedemsvaart, 27 maart 2020


Geachte relatie,


Graag geven we u een update met betrekking tot de stand van zaken bij Weekamp Deuren als gevolg van de coronacrisis.


Leveringen

 • De aanlevering vanuit de fabriek in Indonesië ondervindt momenteel nog geen vertraging.
 • De levertijd van de maatwerk deuren in onze fabriek in Tsjechië loopt momenteel helaas wat op. Dit wordt veroorzaakt door het beleid dat de Tsjechische overheid lokaal voert, waardoor een aantal collega’s niet aan het werk kan. Wij stellen alles in het werk om de toename van de levertijd te beperken. Onze verkoopmedewerkers kunnen u informeren over de actuele levertijden.
 • Momenteel ondervinden wij enige stagnatie in de toelevering van deurbeslag van onze Italiaanse leverancier. Hierover berichten we u het volgende:
  • Voor diverse artikelen zijn wij volop bezig om u een alternatief aan te kunnen bieden om stagnatie te voorkomen. Wij verwachten u hier z.s.m. over te kunnen informeren.
  • Onze verkopers nemen contact met u op mocht dit van toepassing zijn op uw lopende opdrachten.

Getroffen maatregelen - inmeten en monteren

Ter verduidelijking gaan wij in deze update in op hoe we omgaan met inmeet- en montage werkzaamheden.


 • Weekamp Montage Service. WMS is onze benaming voor kleinschalige consumentgerichte inmeet- en montagewerkzaamheden. Hiervoor geldt het volgende:
  • Er worden tijdelijk geen inmeet- en montage afspraken ingepland t/m 6 april 2020. Of deze periode daarna wordt verlengd is afhankelijk van de ontwikkelingen op dat moment.
  • De eerder gemaakte afspraken voor inmeten en monteren zijn geannuleerd. U en uw opdrachtgevers worden hiervan per mail op de hoogte gehouden. Nieuwe afspraken kunnen vooralsnog nog niet worden gemaakt.
  • Nieuwe orders nemen we op de normale manier graag in behandeling. Bij de ontvangstbevestiging wordt er aangegeven dat de doorlooptijden afhankelijk zijn van de ontwikkelingen van het coronavirus. In geval van nieuwe opdrachten willen wij u vragen rekening te houden met eventuele vertraging die de order om deze reden dus kan oplopen.
 • Grootschalige renovatie projecten van woningen in bewoonde toestand. Deze zijn eveneens tot en met 6 april stilgelegd. Ingeval er dergelijke werken bij u spelen nemen wij contact met u op.
 • Grootschalige nieuwbouw projecten (onbewoond). De werkzaamheden worden voortgezet en deze projecten worden als gebruikelijk met u afgestemd.

Voorraad

Onze voorraad deuren, glassets en toebehoren is nog op niveau. Met uitzondering van beslag van onze Italiaanse leverancier, zijn er geen stagnaties en behoort snelle levering nog als gebruikelijk tot de mogelijkheden.


Logistiek

Mocht u het handig vinden dat wij in de huidige situatie op de bouwplaats voor u afleveren dan horen wij dat graag, wij zijn hier uitstekend op ingericht. Onze verkoop kan u informeren over de logistieke mogelijkheden.


Spelen er bijzonderheden bij u?

Mochten wij niet bij u kunnen afleveren of spelen er bijzonderheden waar wij rekening mee dienen te houden, dan horen wij dat graag per omgaande van u.


Contact met Weekamp Deuren B.V.

Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om, binnen de wettelijke mogelijkheden die er zijn, ons reguliere werk zo veel mogelijk voort te zetten. Uiteraard proberen wij daarbij stagnatie tot een minimum te beperken en de communicatie met u op een correcte wijze te verzorgen.


Onze afdeling verkoop werkt vanuit huis, maar we zijn uitstekend bereikbaar en zijn u graag van dienst. Wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.


Wij blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij Weekamp Deuren. Wij wensen u nogmaals zakelijk en privé alle goeds!


Met vriendelijke groet,


Het team van Weekamp Deuren B.V.

weekamp deuren logo