WK1622-1

Artikel 72 / 324
vanaf
€ 3.652,00
Massief hardhout met MDF exterieur panelen
• Leverbaar vanaf breedte 855 mm
• 38 mm deurdikte

De deur wordt wit voorgelakt. Prijs is inclusief: glas-in-lood en exclusief: beslag, slotgat en hang- en sluitwerk.
Lees meer
  • 6 jaar garantie
  • FSC® gecertificeerd leverbaar
  • Massief hardhout met MDF exterieur panelen
  • PKVW keurmerk
  • KOMO keurmerk

Deze luxe voordeur is gemaakt van massief hardhout met MDF exterieur panelen en geschikt voor een dekkende verfbehandeling. Op verzoek kan de deur tegen meerprijs uitgevoerd worden met hardhouten panelen ten behoeve van een transparante verfbehandeling. Standaard leveren wij deze deur in 38 mm dikte. Breedte vanaf 855 mm.

Het glas-in-lood voor deze deur kan tegen meerprijs ook als veiligheidsglas geleverd worden. Dit glas-in-lood is dan inbraakwerend en letselschadeveilig. Wij leveren het glas-in-lood standaard los bij de deur. Tegen meerprijs kunnen wij het glas-in-lood fabrieksmatig voor u afmonteren in de deur. Het beslag, slot, scharnieren en brievenbus dient los bijbesteld te worden. De deur is nog niet voorzien van slotgat. De deur wordt in witte voorlak geleverd en kan afgelakt worden in alle kleuren. Weekamp voordeuren worden volgens KOMO richtlijnen geproduceerd en u krijgt maar liefst 6 jaar garantie.

De extra brede stijlen zijn perfect voor toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. Voor extra veiligheid adviseren wij een inbraakwerende driepuntssluiting. Weekamp veiligheidsbeslag voldoet aan het SKG*** keurmerk en is toepasbaar binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Met eigen productielocaties en productengineers in huis, zijn de mogelijkheden bij Weekamp ongekend. Deuren in afwijkende maten, of een deur met een schuine hoek, van de tekenaars van Weekamp mag u een passende oplossing verwachten. We maken zelfs een replica van een bestaande deur met onze maatwerkservice. Bijna niets is onmogelijk bij Weekamp Deuren!

Met de Weekamp fabrieks- en montageservice maken wij de deuren desgewenst voor u kant-en-klaar in de juiste eindkleur en monteren wij ze in uw woning, zodat u optimaal van de Weekamp kwaliteit kunt genieten.