WK1555

Artikel 88 / 324
vanaf
€ 2.470,00
• 3,8 cm dikte
• Massief hardhout
• Beschikbaar in alle maten en kleuren

De deur wordt wit voorgelakt en voorzien van een geïsoleerde plaat aan de binnenzijde. De binnenzijde van de deur heeft een andere uitstraling dan de voorzijde. Prijs is exclusief: glas, beslag, slotgat en hang- en sluitwerk.
Lees meer
  • 6 jaar garantie
  • FSC® gecertificeerd leverbaar
  • Massief hardhout met MDF exterieur panelen
  • PKVW keurmerk
  • KOMO keurmerk

Deze luxe voordeur is gemaakt van massief hardhout en geschikt voor een dekkende verfbehandeling. De binnenzijde van de deur is voorzien van een geïsoleerde plaat en heeft een andere uitstraling dan de voorzijde. Op verzoek kan de deur tegen meerprijs uitgevoerd worden ten behoeve van een transparante verfbehandeling. Standaard leveren wij deze deur in 3,8 cm dikte. Deze voordeur kan voorzien worden van diverse glassoorten, waaronder ook veiligheidsglas. Dit glas is inbraakwerend en letselschadeveilig. Het glas voor deze deur dient los bijbesteld te worden, evenals beslag, slot, scharnieren en brievenbus. De deur is nog niet voorzien van slotgat. De deur wordt in witte voorlak geleverd en kan afgelakt worden in alle kleuren. Daarnaast leverbaar in alle afmetingen. Weekamp voordeuren worden volgens KOMO richtlijnen geproduceerd en u krijgt maar liefst 6 jaar garantie.

De extra brede stijlen zijn perfect voor toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. Voor extra veiligheid adviseren wij een inbraakwerende driepuntssluiting. Weekamp veiligheidsbeslag voldoet aan het SKG*** keurmerk en is toepasbaar binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Met eigen productielocaties en productengineers in huis, zijn de mogelijkheden bij Weekamp ongekend. Deuren in afwijkende maten, of een deur met een schuine hoek, van de tekenaars van Weekamp mag u een passende oplossing verwachten. We maken zelfs een replica van een bestaande deur met onze maatwerkservice. Bijna niets is onmogelijk bij Weekamp Deuren!

Met de Weekamp fabrieks- en montageservice maken wij de deuren desgewenst voor u kant-en-klaar in de juiste eindkleur en monteren wij ze in uw woning, zodat u optimaal van de Weekamp kwaliteit kunt genieten.